HVA GJØR OSS SPESIELLE?

ADERs selskapsoppdrag er å produsere omfattende prosjekter i tide og på en profesjonell måte, som oppfyller kundens forventninger. Vi leverer produkter og tjenester av høyeste kvalitet. Vårt firma tilbyr et bredt spekter av produkter fra interiørutstyr til kontorer, hoteller, medisinske og utdanningsinstitusjoner, offentlige institusjoner og individuelle investorer.


Teamet vårt er bygget av eksperter på det oppgitte feltet, hvis lidenskap er å skape interiør og som tar kundens tilfredshet som den høyeste verdien. Vi tar vare på ergonomi, design og skjønnhet av ordnede rom. For din komfort og best mulig effekt av hvert enkelt gjennomført prosjekt tilbyr vi en komplisert tjeneste under slagordet: "Idea - Prosjekt - Gjennomføring".


Team of professionals vil gi råd om alle tekniske spørsmål og vil hjelpe deg med å klargjøre den endelige ideen. Vår designer vil skape et prosjekt med målrettet interiørdesign sammen med en 3D-visualisering. Medlemmer av vår montasjepersonell vil profesjonelt utføre prosjektet i tide, og levere til deg et rom som er i samsvar med forventede standarder.


Vårt tilbud er rettet mot alle investorer som verdsetter individuell tilnærming til klienter, fullstendighet av utført tjeneste og aktivt involvert holdning til teamet. Vi er stolte av våre forretningsforbindelser basert på partnerskap, som vi bygger sammen med våre investorer, både under prosessen og etter at prosjektet er ferdig.

ADER Meble Biurowe i Hotelowe Piotr Pietryka Company startet sin virksomhet i 2002. Det ble skapt av eierens bransjeerfaring og hans lidenskap for interiørdesign. Ader Meble spesialiserer seg på omfattende innredning av kontorer, hoteller, medisinske og utdanningsinstitusjoner. Hittil har selskapet hatt hundrevis av prosjekter implementert over hele landet, støttet av anbefalinger fra fornøyde kunder. I 2014 overtok selskapet ADER Meble Stratus, som har operert på det polske markedet i 30 år. Denne beslutningen gjorde det mulig å utvide selskapets forretningspotensialer betydelig og øke basen til betjente kunder.
"Det er ikke noe slikt som en dårlig idé - men det er alltid en bedre." - Med disse ordene retter både C. Samuel Micklus og selve essensen av vårt firma ADER til polske og europeiske kunder. Vår oppgave er å finne, konsultere og levere best mulig under omstendighetene ideen og dens kjøring. Effekt og tilfredshet er det som betyr noe for oss. Vi utvider og utvikler teknologi, ledelse og arbeidsgiver branding hele tiden. Vi rekrutterer ansatte med forsiktighet, slik at de supplerer laget med sine individuelle ferdigheter. I hver del av vårt firma ansetter vi mennesker med lang erfaring og en utmerket portefølje. Sammen danner laget en kompleks gruppe disiplinerte profesjonelle.