VAD GÖR OSS SÄRSKILDA? 

ADERs företagsuppdrag är att producera omfattande projekt i tid och på ett professionellt sätt som uppfyller våra kunders förväntningar. Vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av produkter från inredningsutrustning till kontor, hotell, medicinska och utbildningsanstalter, statliga institutioner och enskilda investerare.


Vårt team är byggt av experter inom det givna området, vars passion är att skapa interiörer och som tar vår kunds tillfredsställelse som högsta värde. Vi tar hand om ergonomi, design och skönhet av arrangerade utrymmen. För din komfort och bästa möjliga effekt av varje enskilt genomfört projekt erbjuder vi en komplex tjänst under slogan: "Idea - Projekt - Exekvering".


Team of professionals kommer att ge råd om alla tekniska frågor och hjälper dig att klargöra den slutliga idén. Vår designer kommer att skapa ett projekt med målinriktad inredning tillsammans med en 3D-visualisering. Medlemmar av vår monteringspersonal kommer professionellt att genomföra projektet i god tid och leverera ett utrymme som överensstämmer med de förväntade standarderna.


Vårt erbjudande riktar sig till alla investerare som värdesätter individuellt tillvägagångssätt för kunder, omfattning av utförd service och aktivt involverad inställning av laget. Vi är stolta över våra affärsrelationer baserat på partnerskap, som vi bygger tillsammans med våra investerare, både under processen och efter att projektet är klart.

ADER Meble Biurowe i Hotelowe Piotr Pietryka började sin verksamhet 2002. Det skapades av ägarens branscherfarenhet och hans passion för inredning. Ader Meble specialiserar sig på omfattande inredning av kontor, hotell, medicinska och pedagogiska faciliteter. Hittills har företaget haft hundratals projekt genomförda över hela landet, med stöd av rekommendationer från nöjda kunder. År 2014 tog företaget ADER Meble över Stratus, som har funnits på den polska marknaden i 30 år. Detta beslut medförde en väsentlig utvidgning av bolagets affärspotential och öka basen hos betjänade kunder.
"Det finns ingen sådan sak som en dålig idé - men det finns alltid bättre." - Med dessa ord riktar både C. Samuel Micklus och själva företaget ADER till polska och europeiska kunder. Vår uppgift är att hitta, samråda och leverera bästa möjliga under förutsättningarna och dess genomförande. Effekt och tillfredsställelse är det som är viktigt för oss. Vi utökar och utvecklar ständigt teknik, ledning och arbetsgivare. Vi rekryterar anställda försiktigt, så de kompletterar laget med sina individuella färdigheter. I varje del av vårt företag anställer vi personer med stor erfarenhet och en utmärkt portfölj. Tillsammans utgör laget en komplex grupp av disciplinerade professionalister.